Over mij

Ik ben Jonne van Bodegraven, een freelance SEO specialist. Net als veel andere SEO specialisten begon ik niet in de schoolbanken van een marketing of bedrijfskundige studie. Voorheen werkte ik in de zorg, maar ik ontdekte al snel dat mijn ware passie elders lag. Ik verlangde naar meer vrijheid en de mogelijkheid om mijn werk vanaf elke plek ter wereld te kunnen doen. Deze zoektocht bracht me naar de snel veranderende en competitieve wereld van SEO, waar ik met veel enthousiasme aan deelneem.

Mijn achtergrond is gevarieerd, met meerdere jaren ervaring aan bureauzijde bij toonaangevende bedrijven zoals Seobureau en Inoma. Gedurende deze tijd heb ik een scala aan lokale, e-commerce, nationale en internationale klanten bediend.
Ik heb daarbij mogen leren van Koray Tugberk Gubur, een voorloper in het Semantische SEO veld en de grondlegger van Topical Authority (iets wat veel SEO’s maar al te graag najagen).

Naast mijn expertise in SEO ben ik ook getraind als StoryBrand Certified Guide. Hoewel ik geen officiële “StoryBrand gids” ben, beschik ik nog steeds over de waardevolle inzichten die ik heb opgedaan in de trainingen.

Wat mijn aanpak onderscheidt, is mijn tweeledige focus. Ik concentreer me niet alleen op het vergroten van het aantal websitebezoekers, maar ik focus ook op het doel achter deze bezoeken, zoals het genereren van meer klanten, aanvragen, aankopen en/of andere conversies. Bovendien begrijp ik een van de meest simpele, maar cruciale dingen; dat Google een bedrijf is dat winst wil maken, wat betekent dat ze de beste resultaten tegen zo laag mogelijke kosten willen tonen. Het is een enorme kostenpost om het hele internet te crawlen, vooral gezien het feit dat er elke dag 252.000 (Siteefy, 2023) nieuwe websites online komen. Dit betekent dat elke zoekmachine heeft moeten leren om selectief te zijn om de kosten in te perken. Daarom werk ik vanuit de gedachte; “maak je website zo goedkoop mogelijk voor de algoritmes van Google om te begrijpen”.

Door deze kennis te combineren, help ik ondernemers en bedrijven om meer “online vastgoed” te winnen en meer klanten te krijgen. Mijn diensten als specialist of consultant zijn divers en omvatten eenmalige opdrachten, projectmatige samenwerking, abonnementsvormen en maatwerkplannen. Ik ben ook beschikbaar om zoekmachine geoptimaliseerde websites in WordPress te maken voor klanten, inclusief webshops als dat gewenst is.

Ben jij na het lezen van deze tekst (of als je de tekst niet hebt gelezen, ook best natuurlijk) nieuwsgierig of ik iets voor jou of je bedrijf kan betekenen?

Jonne-van-Bodegraven-Freelance-SEO-Specialist

Jonne van Bodegraven

Freelance SEO Specialist